Smoofl Ijsmix Bessen

Vorige Artikel 9 van 13 Volgende
€ 7,95 (inclusief btw)
Voorraad 16 stuks

De Smoofl Ijsmix Bessen is een mix om jouw eigen hondenijsjes te maken, zonder lactose en vetten en laag in calorieën. Niet alleen heerlijk verfrissend in de zomer, maar ook de perfecte gelegenheid om een beter band met jouw hond op te bouwen!

Aan deze pot Smoofl ijsmix voeg je simpelweg wat water toe, waarna je de mix kunt roeren en in een ijsjesmal giet. Na de ijsjes even ingevroren te hebben, kun je ze aan jouw hond aanbieden. Eén Smoofle-ijsje bevat even veel calorieën als een halve banaan, daarom mag je hond één ijsje per dag. Uit één pot ijsmix kun je met de Smoofle-ijsmal +/- 10 ijsjes voor kleine honden of +/- 6 ijsjes voor grote honden maken. De 10 eetbare ijsstokjes zijn inbegrepen! De ijsjes zijn 14 dagen houdbaar na het invriezen. 

Omdat jij het ijsje vasthoudt terwijl jouw hond er lekker van smikkelt, werkt deze lekkere snack ook om de band tussen jou en jouw viervoeter te versterken. 

- Potje ijsmix voor de hond in bessensmaak
- Enkel water toevoegen, roeren, in de mal gieten en invriezen
- Inclusief 10 eetbare ijsstokjes
- Goed voor ongeveer 10 ijsjes voor kleine honden of ongeveer 6 ijsjes voor grote honden, na invriezen 14 dagen houdbaar
- De hond mag één ijsje per dag, één ijsje bevat evenveel calorieën als een halve banaan

© 2013 - 2021 Rebrink Diervoeding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel