Renske

De voeding van Renske is 100% natuurlijk en van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast is de voeding erg smakelijk. Zo kun je jouw huisdier op een verantwoorde manier verwennen met een gezonde maaltijd! 

De basis voor de voeding van Renske is liefde, vers vlees of verse vis en omega-3 vetzuren. Met dat in het achterhoofd zijn er gestoomde Vers Maaltijden, verschillende droogvoerlijnen en een hele range Gezonde Beloningen ontwikkeld.

Alles 100% natuurlijk! Dat houdt in dat de producten vrij zijn van kleur-, geur-, smaakstoffen, conserveringsmiddelen en chemische antioxidanten. Daarnaast voegen ze geen zout en suiker toe. Voor de hond zijn alle producten glutenvrij, er zijn ook graanvrije varianten. De voeding is ook zeer geschikt voor gevoelige of allergische dieren.

Alle Vers Maaltijden zijn compleet, dit betekent dat er alles in zit wat jouw hond nodig heeft. De maaltijden zijn licht gestoomd in hun verpakking en vervolgens vacuüm verpakt. Hierdoor blijven alle voedingstoffen optimaal behouden, maar is het product niet meer rauw. Dit productieproces heeft een positief effect op de houdbaarheid, er hoeven dan ook géén chemische conserveringsmiddelen toegevoegd te worden. Renske's Vers Maaltijden zijn zeer praktisch in gebruik. Het product hoeft niet ingevroren te worden en kan geopend nog drie dagen in de koelkast bewaard worden, ideaal voor onderweg of op vakantie!

Renske Vers Maaltijden zijn geschikt voor honden van alle rassen vanaf 9 weken. Er is ook een speciale puppyvariant, deze is vanaf 2,5 week geschikt.

 

Sorteer op
 • Renske Eend & Konijn 2 kg
  Renske Eend & Konijn 2 kg

  Een complete voeding met verse eend en konijn. Geschikt voor volwassen honden van alle rassen. Erg smakelijk, speciaal voor de moeilijke eter.

  Specificaties:

  - Verse eend als hoofdingrediënt

  - Aangevuld met verse konijn.

  -…

  € 17,95
 • Renske Zalm Graanvrij 2 kg
  Renske Zalm Graanvrij 2 kg

  Een complete voeding met verse zalm. Geschikt voor volwassen honden van alle rassen. Om slank en gezond te blijven door de essentiële vetzuren (hoog gehalte aan omega-3).

  Specificaties:
  - Verse zalm als hoofdingrediënt

  - Om…

  € 19,95
© 2013 - 2021 Rebrink Diervoeding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel