DailyMeat Houdbaar

De houdbare worsten van DailyMeat zijn een gezond alternatief voor vers vlees. Geen last meer van een te volle vriezer, want deze worsten zijn geopend in de koelkast 2-3 dagen houdbaar! Ideaal voor de vakantie, een dagje weg of voor als je vergeten bent om vlees uit de vriezer te halen. Zorg dus dat je er altijd wat in huis hebt liggen. 

De worsten zijn een complete maaltijd en bestaan uit 55% spiervlees, 20% organen en 20% bot. Het spiervlees bevat veel voedingsstoffen en een gebalanceerde hoeveelheid aminozuren. De organen en botten bevatten grote hoeveelheden vitaminen en mineralen. Ook zijn de organen rijk aan kalium, calcium, fosfor, natrium en ijzer. Hierdoor bevatten de worsten alle (essentiële) dagelijkse voedingstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die een hond nodig heeft. De worsten zijn gemakkelijk te snijden, kruimelen niet en hebben geen gelei aan de randen.

De houdbare worsten zijn niet alleen heel erg gezond, maar ook onweerstaanbaar lekker. Dit komt omdat de houdbare worsten van DailyMeat 100% naturel zijn en worden gemaakt van hoogwaardige verse ingrediënten.

Ze zijn verkrijgbaar in 8 verschillende smaken en in 400 gram en 800 gram worsten. 

© 2013 - 2023 Rebrink Diervoeding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel