PI-Solve Kattenurine verwijderaar 750 ml

Artikel 1 van 1
€ 19,95 (inclusief btw)

PI-Solve, de revolutionaire oplossing voor het verwijderen van urine, gaat verder dan alleen het elimineren van geur en vlekken! Met zijn unieke formule helpt PI-Solve zelfs voorkomen dat de kat opnieuw dezelfde plek bevuilt. Hoe doet het dit? Door gebruik te maken van krachtige biologische enzymen die specifiek urinekristallen afbreken en vernietigen. Daarnaast heeft PI-Solve een subtiele citrusgeur die niet alleen aangenaam ruikt, maar ook de natuurlijke neiging van de kat om zijn territorium opnieuw te markeren vermindert.

Maar dat is nog niet alles! PI-Solve is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten en is geschikt voor verschillende oppervlakken zoals tapijt, hout en laminaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over je kostbare textiel of suède, want PI-Solve is veilig om op al deze materialen te gebruiken.

Waarom zou je moeten kiezen voor PI-Solve? Omdat de bedenker van PI-Solve zich inzet om producten te leveren die het milieu niet schaden. De verpakkingen bestaan namelijk voor 100% uit gerecycled materiaal en zijn volledig milieuvriendelijk. Bij PI-Solve begrijpen ze dat onze planeet onze verantwoordelijkheid is, dus kun je het product met een gerust hart gebruiken.

PI-Solve is ook geschikt voor het reinigen van urine van honden en knaagdieren. Daarnaast kun je het ook gebruiken voor het reinigen van bloedvlekken en vlekken door ontlasting.

Kies voor PI-Solve en geniet van de krachtige werking, de heerlijke geur en het duurzame karakter. Maak een einde aan urineproblemen en vertrouw op onze betrouwbare partner in schoonmaaktechnologie.

© 2013 - 2024 Rebrink Diervoeding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel