Over ons

Rebrink Diervoeding is ontstaan vanuit de liefde voor onze honden.

In 2011 kwam mijn 1e hond Bink bij ons wonen. Hij vond de brokjes die hij van de vorige eigenaar niet lekker en zijn opzoek gegaan naar andere voeding. Enkele maanden heeft hij vers vlees gekregen, echter vond ik het allemaal maar onhandig en zijn we puur vanwege het gemak naar brokken terug gegaan.

Brendan was mijn 2e hond en had last van voedingsallergie. Voor hem zijn we lange tijd opzoek geweest naar een voeding waarop hij geen allergische reactie kreeg, en welke hij ook nog eens lekker vond. We hebben werkelijk bijna iedere zak brokken uit de dierenwinkel geprobeerd, maar als we een brok hadden waarop hij geen allergische reactie kreeg, dan weigerde hij binnen 1 week om deze brokken te eten.

Na lang zoeken zijn we bij vers vlees (kvv) uitgekomen. Nadat we erachter zijn gekomen dat Brendan allergisch bleek voor kippenvlees, hebben we een mooie menu van smaken kunnen maken zonder kip en bleef hij elke dag genieten van zijn voeding.

Zelf liepen we daarnaast tegen het probleem aan dat natuurlijke snacks slecht te vinden waren in de meeste dierenwinkels, en zeker snacks voor allergische honden. Inmiddels waren er ook diverse vrienden, welke ook problemen met de voeding van hun hond hadden, overgestapt op vers vlees en hun waren ook zeer tevreden, dat we besloten om ervoor te gaan zorgen dat meer eigenaren en hun honden deze voeding makkelijker konden kopen.

We begonnen met een vriezer in onze berging en gingen vanuit daar het verse vlees verkopen. Na 3 weken was dit al zodanig populair dat we een garagebox huurde om hierin de vriezers te plaatsen en de voorraad natuurlijke snacks. Hierna is dit steeds verder uitgebracht en hebben  we inmiddels een oude koeienschuur welke we hebben ingericht als afhaallocatie, waar onze voorraad staat. Ook het assortiment is uitgebreid naar diverse merken vers vlees, houdbare voeding (brokken, blikvoeding en gestoomd vlees) natuurlijke snacks, supplementen en benodigdheden.

In mei 2019 heb ik de opleiding als (onafhankelijk) voedingsdeskundige bij Lotte’s Logica succesvol afgerond. Hierdoor kan ik je, nog beter de juiste voeding voor jou hond te adviseren.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag een keer kennis komen maken? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

© 2013 - 2024 Rebrink Diervoeding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 15 september tot en met 22 september 2024.