DARF

Het is NIET mogelijk om diepvries artikelen te verzenden. Deze kunnen enkel afgehaald worden.

DARF is een biologisch merk. De producten zijn gebaseerd op het BARF principe, Bones And Raw Food. Aangezien er volgens het BARF principe voldoende vitamine en mineralen op deze manier binnen zouden moeten komen wordt er geen premix of iets dergelijks aan toe gevoegd.

De keuze ligt bij biologische producten en is gebaseerd op kwaliteit en smaak en is tevens maatschappelijk verantwoord. Sinds de start van de slagerij maken zij deel uit van de organisatie “De Groene Weg” zij slachten de meeste biologische dieren in Nederland, hierdoor hebben zij de beschikking over alle biologische grondstoffen die nodig zijn voor de productie van DARF.

Darf bevat geen chemische toevoegingen en geen ongewenste antibiotica. DARF is gecertificeerd met het EKO keurmerk (Skal 018327) en heeft een petfood erkenning NL 3320 EG.

Aanbevolen hoeveelheid per dag:
Volwassen hond: 20 tot 25 gram per kilo lichaamsgewicht

 

Sorteer op
 • DARF Puppy Small 95 gram
  DARF Puppy Small 95 gram

  DARF Small Pup is een mooie, maar vooral heerlijke complete mix met kip, rund, lam, geit en vis speciaal voor de kleine pup.

  DARF Small Pup is compleet en is een mix van vers vlees, organen en gemalen bot. De botten worden extra…

  € 0,85
 • DARF Small 20 x 95 gram
  DARF Small 20 x 95 gram

  DARF Small is een mooie, maar vooral heerlijke mix met kip, rund, lam, geit en vis.

  DARF KVV is compleet en is een mix van vers vlees, organen en gemalen bot. De botten worden extra fijn gemalen omdat ze een rijke bron zijn aan…

  € 17,45
© 2013 - 2023 Rebrink Diervoeding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel