THT: 15-02-2023

BF PETFOOD - 3-in-1 mini koekjes (gras & poep) 200 gram

Artikel 2 van 5
€ 3,45 € 1,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Deze BIOFOOD 3-in-1 mini koekjes zijn gezonde en smaakvolle koekjes voor honden met (te) dunne ontlasting en/of die ontlasting* of gras eten of ter ondersteuning bij verandering van voer of niet goed verteerbaar voer. Daarnaast zijn de koekjes ook een lekker en gezond tussendoortje.

Het kaoliniet heeft absorptieve eigenschappen voor toxinen uit de darminhoud en zorgt voor binding van belastende stoffen in het verteringskanaal.

De kruidenmix bevat o.a. weegbree en salie. Weegbree ondersteunt het slijmvlies van het spijsverteringsstelsel en salie is ter ondersteuning van de afvoer van afvalstoffen.

De aanwezige vezels bevorderen de spijsvertering en zorgen voor een goede darmflora en bacteriën in de darm. Gerst is rijk aan bèta-glucanen, die de groei van goede darmbacteriën bevorderen. Het kan ook het cholesterol en de bloedsuikerspiegel verlagen.

Bijkomend voordeel is dat de ontlasting van honden die BIOFOOD 3-in-1 mini biscuits gegeten hebben door honden niet meer aantrekkelijk gevonden wordt. De aanwezige kaoliniet bederft de "lekkere smaak" van de ontlasting.

De 3-in-1 mini koekjes zorgen er voor dat de toxinen, bacteriën en irriterende stoffen uit de darm absorberen, het darmslijmvlies beschermen en bijdragen tot een normale stoelgang.

De BIOFOOD 3-in-1 mini koekjes zijn geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. Voor grotere honden zijn er de BIOFOOD 3-in-1 koekjes, mocht je liever groter koekjes willen geven. 

Alle voordelen op rij:

- Helpt ontlasting dikker te maken;
- Bij eetafwijkend ge
drag (ontlasting/gras eten i.v.m mineralen en/of vezeltekort);
- Ondersteunt bij voerverandering of niet goed verteerbaar voer
.

Samenstelling

Gerst, mais, glycerine (bron raapzaad), melasse, plantaardige olie, calcium, kruiden (1%)

Analytische bestanddelen - ruw eiwit 8,46%, ruw vet 6,05%, ruw as 9,58%, ruwe celstof 6,73%. Technologisch additief: kaoliniet. 3600 kcal.

Voedingsadvies:

Bij normaal gebruik en bij puppy’s: 2 á 4 koekjes per dag*
Bij dunne ontlasting: 2 x 5 koekjes per dag*.
Bij ontlasting/gras eten: 4 koekjes per dag*. Ķïl op
(* per 5kg lichaamsgewicht gedurende minimaal 8 dagen)

© 2013 - 2024 Rebrink Diervoeding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel