Verzend- en Retourbeleid

Levertijd & verzendkosten

Wij verzenden elke DINSDAG onze pakketten. Bestellingen die op DINSDAG vóór 14.00 uur worden gedaan, verzenden wij nog op DINSDAG. Komen bestellingen later bij ons binnen dan zal dit helaas naar de volgende dinsdag verschuiven. Heeft u de producten toch eerder nodig, neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken of het mogelijk is op de bestelling eerder te versturen. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 4,95 voor bestellingen onder de € 50,-
Wij verzenden gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de bezorging de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. In sommige gevallen kan het helaas voorkomen dat het door omstandigheden langer duurt. Helaas kunnen wij daardoor niet garanderen dat de bestelling de volgende dag geleverd wordt. 

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de onze winkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rebrinkdiervoeding.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

© 2013 - 2024 Rebrink Diervoeding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel